Packing-Important Extra Questions- Very Short Answer Type

By | August 13, 2020

Packing is one of the chapters taken from Beehive. It is well explained through Packing Introduction, Message, Theme of Packing, Title, Packing Characters, Summary in English, Summary in Hindi of Packing, Packing Word meanings, Complete lesson in Hindi Packing, Extracts of Packing, Long answers, Short answers, Packing Very short Answers, MCQs of Packing and much more.

 PACKING

By- Jerome K. Jerome

Very Short Answer Type Important Questions

1. What was Jerome K. Jerome rather proud of?

Ans. He was rather proud of his skill of packing.

2. Name the two friends of Jerome.

 Ans.  Their names were George and Han’is.

3. What irritates Jerome most?

 Ans. Seeing other people sitting around when he is working, irritates him most.

 4. What horrible idea struck to the author when he had packed the bag?

 Ans.  A horrible idea occurred to him whether he had packed his toothbrush in.

5. Where was the toothbrush found lastly?

Ans.  Lastly, it was found inside a boot.

 6. At what time did the author pack up the bag finally?

 Ans. He packed up the bag finally at 10.05 p.m.

7. According to Jerome who was the worst packer?

 Ans.  According to Jerome, Harris was the worst packer in the world.

8. What did Harris start with packing the hampers?

 Ans.  He started by breaking a cup.

9. What did George do to butter?

Ans. George trod on butter.

10. Who was Montmorency?

Ans. Montmorency was the author’s pet dog.

11. What did Montmorency do to the jam?

Ans. Montmorency put his leg into the jam.

12. What did Montmorency pretend the lemons?

Ans. He pretended the lemons were rats.

 13. At what time was all the packing finished?

 Ans. All the packing finished at 12.50 a.m.

14. Who offered to pack hampers?

Ans. George and Harris offered to pack hampers.

Want to Read More Check Below:-

Packing-Introduction

Packing- Theme, Title & Message

Packing- Characters of the Chapter

Packing-Important Word-Meanings of difficult words

Packing-Short & Detailed Summary

Packing-Summary in Hindi – Full Text

Packing- Passages for Comprehension

Packing- Extract Based comprehension test Questions

Packing-Important Extra Questions-Short Answer Type

Packing-Important Extra Questions-Long Answer Type

Packing-Quick Review of the Chapter

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.